رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان از ساخت و سازهای سنندج بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای مرکزی به نقل از روابط عمومی نظام مهندسی استان کردستان، در این بازدید علاوه بر رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، مدیرکل دفتر فنی استانداری، معاون شهرداری سنندج و نماینده اداره کل راه و شهرسازی، نماینده فرمانداری نیز حضور داشتند.
مهندس امید محمودی با عنوان اینکه آمار و روند ساخت و سازهای غیر مجاز درسنندج نگران کننده است، اعلام داشت: ساخت وسازهاي غيرمجاز نظام مديريت و برنامه ريزي شهري و اجرای طرح تفصیلی را در شهر سنندج و دیگر شهرهای استان تحت الشعاع خود قرار داده است.
رئیس سازمان درباره عوامل ساخت و سازهای غیرمجاز در سنندج افزود: قوانین موجود و ضمانت اجرایی این قوانین، وضعیت شهری سنندج، معیشت مردم، عدم فرهنگ سازی لازم درباره ساخت و سازها و مقررات ملی ساختمان از عواملی هستند که روند تداوم ساخت و سازهای غیرمجاز را تشدید کرده است.
مهندس محمودی درباره راه حل های موجود درباره این وضعیت نیز افزود: لزوم بازنگری و اصلاح قوانين و مقررات موجود، بهبود عملکرد دستگاه هاي نظارتي ، تغيير ديدگاه در تهيه و تصويب ضوابط طرح هاي شهری، ایجاد بسته های تشویقی و فرهنگی، توازن در توزیع عادلانه امکانات شهری ، افزايش و تسهيل در ارائه وام ساخت مسکن، آموزش و اطلاع رساني همگاني می تواند درباره اصلاح نگرش مردم و روی آوری به ساخت و ساز اصولی مفید واقع شود.
وی همچنین اظهار داشت: مسئولان استان هرچه سریعتر باید با اتخاذ تصمیم ها و ایجاد مکانیزم های لازم از تداوم ساخت و سازهای غیر مجاز و غیر فنی جلوگیری کنند.